Forum reglement

Forum mededelingen, forum reglement, privacy verklaring, etc.

Forum reglement

Berichtdoor ssassen » wo sep 21, 2011 2:45 pm

FPVforum.nl | Forum reglement

Door registratie als forumlid op FPVforum.nl ga je akkoord met de volgende overeenkomst.

1.
De administrator en moderators van FPVforum.nl zijn op generlei wijze aansprakelijk voor schade, materieel of immaterieel, aan derden die, op welke manier dan ook, voortvloeit uit het gebruik van de informatie te vinden op dit forum.

2.
Gegevens over de forumleden kan beschikbaar gesteld aan de autoriteiten indien dit nodig blijkt voor gerechtelijk onderzoek naar bijvoorbeeld discriminerende dan wel racistische uitlatingen en andere illegale zaken zoals oproepen tot geweld, heling, diefstal etc. Een verzoek daartoe wordt alleen in overweging genomen na overhandiging van een gerechtelijk bevel en voor zover deze informatie beschikbaar is bij de administrator en/of moderators van FPVforum.nl.

3.
Door je te registreren op dit forum stem je ermee in dat het niet is toegestaan om topics te openen of reacties te plaatsen die: copyright schendend, misleidend, beledigend, kwetsend, vulgair, haatdragend, obsceen, seksueel getint of pornografisch, bedreigend, discriminerend, privacy van anderen aantastend, godslasterend, of op enigerlei wijze in strijd met de wet zijn.

4.
Niet toegestaan zijn het openen van topics of plaatsen van reacties met als doel:
Spam (ongevraagde reclame), flooding (het snel achter elkaar plaatsen van dezelfde tekst of reacties), het maken van expliciete reclame voor producten of diensten, kettingbrieven (doorstuur e-mail) en dergelijke, het flamen van andere forumleden, zulks ter beoordeling van de administrator en/of moderators van FPVForum.nl

5.
Wees je ervan bewust dat het voor de administrator en moderators van dit forum niet mogelijk is om direct alle geplaatste berichten te controleren. Hierdoor zijn zij niet verantwoordelijk voor onjuiste informatie in topics, reacties en afbeeldingen in strijd met punt 3. Wanneer je denkt dat een topic of reactie in strijd is met één of meerdere regels zoals beschreven in het forum reglement dan wordt het op prijs gesteld dat je de moderators van het forum hiervan meteen op de hoogte brengt.

6.
Wanneer de moderators van mening zijn dat een bepaald topic of reactie in strijd is met de geldende regels, of niet voldoet aan de intentie van dit forum, zijn zij ten alle tijde gerechtigd een dergelijk topic of reactie, zonder verdere aankondiging, te verwijderen. Dit geldt tevens voor accounts van leden die aangemaakt zijn met de intentie om topics en/of reacties te plaatsen die in strijd zijn met 3.

7.
Bij registratie op dit forum kun je je eigen gebruikersnaam kiezen, deze gebruikersnaam dient echter niet in strijd te zijn met de punten genoemd bij punt 3. Door je te registreren stem je ermee in dat het strikt verboden is om de account (gebruikersnaam en wachtwoord) van iemand anders te gebruiken, het is derhalve niet toegestaan om je wachtwoord te delen met anderen en anderen van jouw account gebruik te laten maken. Daarnaast is het niet toegestaan om meer dan één account te hebben op dit forum, dit betekent dat één persoon gebruik mag maken van één gebruikersnaam en één account.

8.
Als forumlid heb je de mogelijkheid om een verzoek in te dienen tot deactivatie van je account. Dit kan alleen via email of PM naar de administrator. Hou er rekening mee dat deactivatie van een account niet automatisch betekent dat topics en reacties geplaatst onder die account worden verwijderd. Verwijderen van topics of berichten is alleen mogelijk als dit de enige manier is om de inbreuk op de privacy van het forumlid te beëindigen dit ter beoordeling van de administrator en met inachtneming van 3.

9.
Het overtreden van deze overeenkomst kan resulteren in het verwijderen van één of meerdere reacties of een compleet topic. Daarnaast kan indien dit niet afdoende helpt de account van het betreffende forumlid, c.q. forumleden tijdelijk worden gedeactiveerd of, indien niet anders mogelijk, permanent worden gedeactiveerd.

Laatst gewijzigd: 21 september 2011
Avatar gebruiker
ssassen
Level2
 
Berichten: 2335
Geregistreerd: za sep 10, 2011 7:44 pm
Woonplaats: Edam

Keer terug naar Forum mededelingen, etc.

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 0 gasten

cron